Oslo Van Gogh - Munch (10.15 - 13.15)

Beliggenhet: Oslo
Arrangementssted:
Kategori: Aktiviteter & sightseeing

Tid: 10:15 – 13:15.
Start: Rådhuset (Kronprinsesse Märthas plass)
Slutt: Rådhuset

Språk: Norsk, tysk, engelsk.
Tur: Buss + noe til fots.

Gjør deg klar for årets kunstbegivenhet 2015!

Mestermøte i Munch Museet med verker av de verdenskjente kunstnerne Vincent van Gogh og Edvard Munch - to særpregede og innflytelsesrike kunstnere.

Utstillingen Van Gogh+Munch i Munchmuseet vil for første gang vise likheter og sammenhenger mellom disse to kunstnerne. I tillegg til besøket i Munchmuseet, kjøres en sightseeingtur i Oslo sentrum og Ekeberg åsen hvor man opplever det nye og gamle Oslo.

Turen inkluderer:
– Oslo guide
– buss tur
– inngangsbillett til Munchmuseet

Hotell

Scandic Victoria

Avstand: 226 meter
Hotellet har romslige dobbelt-/enkeltrom hvorav noen er suiter. Samtlige rom er lyse og trivelige og flere av rommene har parkett. Hotellet har også store dobbeltrom med sovesofa og mulighet for ekstra oppredning.
Hotell

Thon Hotel Cecil

Avstand: 241 meter
Attraktivt hotell, midt i Oslo sentrum! Thon Hotel Cecil med sentral beliggenhet i nærheten av «Karl Johan», tilbyr lyse og velutstyrte værelser til fornuftige priser.
Hotell

Thon Hotel Vika Atrium

Avstand: 431 meter
Beliggenhet vis à vis Aker Brygge, kjent for shopping, restauranter og yrende folkeliv. Hotellet ligger fem minutters gange fra Slottet, Karl Johan og Nationaltheatret stasjon. Mulighet for parkering.

Ønsker du personlig service?

Tlf (+47) 815 30 555
(Man-Fre 09.00-16.00)

E-post booking@visitoslo.com

Bestillingsvilkår

Avbestilling

For detaljert informasjon om destinasjonene i Østfold, vennligst kontakt de lokale turistinformasjonene i Fredrikstad & Hvaler, Halden, Indre Østfold, Moss og Sarpsborg.

Bestill hos oss

Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6513.cbischannel-546 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails