Rica Havna Hotel

Adresse: Havnaveien 50, 3145 Tjøme  vis kart
Beliggenhet: Tønsberg

Hotell | Rica Havna Hotel ferdigstilte i juni 2009 en totalrenovering av hotelleiendommen og fremstår nå i en helt ny drakt. De vakre naturomgivelsene og stedets sjarm er som før, men hotellet kan nå tilby en rekke nye fasiliteter.

Her finner du idyllen du lengter etter. Kombinasjonen av de lune omgivelsene rundt hotellet og den vakre skjærgården gir følelsen av frihet, nærhet og stillhet til alle årstider. Ved Rica Havna Hotel opplever du roen og kan senke skuldrene i omgivelser som virker inspirerende og samlende.

Hotellet tilbyr nyrenoverte hotellværelser, eksklusive suiter og de luxe leiligheter. Hotellet utvides med velværeavdeling som tilbyr spabehandling, basseng og trening, samt en moderne restaurant, pianobar og stor ny uteservering på bryggekanten. Som gjest kan du legge til i vår gjestehavn med en total kapasitet på 150 plasser. Vestfolds flotteste konferansesal, naturskjønne omgivelser med sandstrand og nytt park og lekeområde setter en flott ramme rundt deres opphold.

Hotellet bygger 38 nye De luxe leiligheter med fantastisk utsikt utover det populære Røssesundet på Tjøme. Hver leilighet blir eksklusivt innredet med fasiliteter som; 2-3 soverom, stue, kjøkken, 2 bad og solrik terrasse med sjøutsikt. Beliggenheten vil være unik i hjertet av Tjømes skjærgård. Hotellgjesten får direkte adgang med glassheis via hotellets resepsjon til 15 av leilighetene, resterende 23 leiligheter ligger tilknyttet hotellets hovedinngang. Total romkapasitet vil være 159 rom.

Velværeavdelingen består av nytt bassengområde, spasenter med egen resepsjon/lounge, behandlingsrom og treningssenter. Spasenteret tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger. Som gjest kan du få et deilig pusterom i hverdagen med fokus på helse og velvære.

Rica Havna Hotel fremstår som et moderne kurs- og konferansehotell med sjønær og vakker beliggenhet. Å være konferansegjest hos oss betyr å sette teamet i fokus i omgivelser som virker inspirerende og samlende.

Vestfolds flotteste konferansesal finner du på Rica Havna Hotel med panoramautsikt over Røssesundet med topp moderne utstyr. I lyse og trivelige omgivelser får man energi til å gjennomføre en krevende dag. Her legger vi vekt på detaljene og vi kan gi dere en positiv og annerledes kurs- og konferanseopplevelse.

Hotellet er sentralt beliggende kun 1 time og 30 minutter fra Oslo, 45 minutter fra Sandefjord Lufthavn Torp.

Smaken av de gode råvarene er i fokus på vårt kjøkken. Kjøkkensjef Dominique Choquet vil servere mat laget fra sesongens beste råvarer. Med hotellets nærhet til sjøen er det kart han lar seg inspirere av havets delikatesser og mye god sjømat er å finne på menyen.

Med fokus på god design, velvære og sunn livsstil er Rica Havna Hotel et moderne livsstilshotell som rommer mange inntrykk. Stedet vil egne seg meget godt for både individuelle gjester på ferie og weekendopphold, samt grupper på opp til 150 - 200 personer.

Fasiliteter og tjenester

  • Informasjon om bygning
    -1 -1

Kontaktinformasjon

Sammenlign "Rica Havna Hotel" med tilsvarende alternativer

Scandic Park Sandefjord i Sandefjord sentrum

Adresse: Strandpromenaden 9, 3210 Sandefjord Telefon: (+47) 33 44 74 00 Scandic Park Sandefjord ligger ved havna i sentrum og er byens største hotell med 350 rom, saltvannsbasseng, treningsstudio, spa avdeling og stor konferansekapasitet.

Thon Hotel Åsgårdstrand

Thon Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk til ved småbåthavnen i Åsgårdstrand. Åsgårdstrand er betegnet som kunstnerbyen og en "Sørlandsperle på Østlandet". Edvard Munchs "Pikene på broen" ble malt rett nedenfor hotellet.

Scandic City Hotel Fredrikstad

Vi ansatte ved Scandic City vil med dette ønske dere hjertelig velkommen til vår by ved Glommas utløp. Som en handels- og sjøfartsby er vi viden kjent for vår gjestfrihet. Med en unik kombinasjon av hotell og byens største restaurant- og opplevelses tilbud, er hotellet det naturlige møtestedet for forretningsreisende, kurs- og konferansedeltakere og feriegjester.

Ønsker du personlig service?

Tlf (+47) 815 30 555
(Man-Fre 09.00-16.00)

E-post booking@visitoslo.com

Bestillingsvilkår

Avbestilling

For detaljert informasjon om destinasjonene i Østfold, vennligst kontakt de lokale turistinformasjonene i Fredrikstad & Hvaler, Halden, Indre Østfold, Moss og Sarpsborg.

Bestill hos oss

Ønsker du personlig service?

Tlf (+47) 815 30 555
(Man-Fre 09.00-16.00)

E-post booking@visitoslo.com

Bestillingsvilkår

Avbestilling

For detaljert informasjon om destinasjonene i Østfold, vennligst kontakt de lokale turistinformasjonene i Fredrikstad & Hvaler, Halden, Indre Østfold, Moss og Sarpsborg.

Bestill hos oss

Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6513.cbischannel-546 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails